GEVELPROJECTEN

DÉ SPECIALIST IN HOUTEN GEVELBEKLEDING

ONZE GEVELPROJECTEN

Hout wordt steeds meer gebruikt als toepassing voor gevelbekleding. Wij zijn trots op de vele projecten die we reeds uitgevoerd hebben. Bekijk hieronder een greep uit onze gevelprojecten.

ADVISERING & ONDERSTEUNING IN DE BOUW

XLWood denkt mee met haar partners en adviseert bedrijven bij de toepassing van hout in de bouw. Niet alleen als het gaat om het uitzoeken van de juiste houtsoort maar vooral ook om de juiste toepassing hiervan en het zo efficiënt mogelijk inkopen van materialen voor het bouwproject.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op

Een duidelijke trend in de woningbouw is het toenemend gebruik van hout. Steeds meer mensen willen in huizen wonen waarin hout is verwerkt. Niet alleen in meubilair en aankleding maar ook steeds meer als toepassing aan gevelbekleding. Dit komt mede door het besef dat hout een duurzaam en eerlijk product is maar ook doordat hout een warme uitstraling geeft.

XLWood werkt regelmatig samen met partijen zoals aannemers, grote bouwbedrijven, architecten, overheidsinstanties en woningbouwcoöperaties waardoor ze zich goed kunnen inleven in de vragen en problematieken van de opdrachtgever. Hierdoor kan er een realistisch advies gegeven worden, toegespitst op de wensen van de opdrachtgever.

Naast advisering kan XLWood bouwbedrijven ook ondersteunen bij de daadwerkelijke montage van gevelbekleding, in samenwerking met haar vaste gevel applicateurs. Zo is het eindresultaat van het project 100% gegarandeerd.