GEVELPROJECTEN

DÉ SPECIALIST IN HOUTEN GEVELBEKLEDING

ONZE GEVELPROJECTEN

Hout wordt steeds meer gebruikt als toepassing voor gevelbekleding. Wij zijn trots op de vele projecten die we hebben gerealiseerd. Hieronder een greep uit deze gevelprojecten:

ADVISERING & ONDERSTEUNING IN DE BOUW

We denken mee met onze partners en adviseren bedrijven bij de toepassing van hout in de bouw. Ons advies is van belang voor de selectie van de juiste houtsoort, en zeker ook voor de juiste toepassing. Natuurlijk zorgen we ook voor de voordeligste en meest efficiënte inkoop van de materialen.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op

Een duidelijke trend in de woningbouw is het toenemend gebruik van hout. Steeds meer mensen willen in huizen wonen waarin hout is verwerkt. Niet alleen binnenshuis  maar ook steeds meer als toepassing aan gevelbekleding.
Hout geeft immers een fraaie en warme uitstraling. Maar ook beseffen steeds meer mensen dat hout een duurzaam en eerlijk product is.

Vaak werken we samen met andere partijen zoals aannemers, grote bouwbedrijven, architecten, overheidsinstanties en woningbouwcoöperaties. We staan dicht bij de vraagstukken en problematiek van de opdrachtgever. Dit maakt dat we altijd een realistisch advies kunnen geven, volledig toegespitst op de wensen van de opdrachtgever.

Naast het geven van advies, kunnen we bouwbedrijven ook ondersteunen bij de daadwerkelijke montage van gevelbekleding, in samenwerking met onze vaste gevel-applicateurs. Zo is het eindresultaat van het project 100% gegarandeerd!