NIEUWBOUW KANTOOR ‘S-HERTOGENBOSCH

In bouwteam heeft XLWOOD bv in samenwerking met Flow Gevelapplicaties van het kantoor in ‘s-Hertogenbosch de open gevelbekleding gemonteerd. Deze lijn is doorgezet op het dak waardoor een mooi lijnenspel is ontstaan. De toegepaste houtsoort is ons XL-AYOUS Thermowood met een donker semi transparant verfsysteem. het XL-AYOUS Thermowood is semi onzichtbaar bevestigd uitgevoerd.

GEVELPROJECT
Jaar

2018

Plaats

‘s-Hertogenbosch

Houtsoort

XL-AYOUS Thermowood 40×68 mm zz fijnbezaagd

Toepassing

Verticale gevelbekleding met open voeg

Afwerking

Colorseen Timberstain 2x rondom

Aannemer

Moonen Bouw den Bosch

Visualisatie kantoor

Dit prestige project heeft een lange voorbereidingstijd gehad in ontwerp en uitvoering. Met name de dakconstructie, waarbij rekening gehouden moest worden met “vuil” door de bosrijke omgeving.

Het uiteindelijke resultaat is nu dat de eigenaar een hoogwaardig bekleed gebouw heeft met een warme uitstraling.