SERVICES

Wat kun je van XLWood verwachten

Op het gebied van hout is XLWood een onmisbare partner voor aannemers, architecten en woningbouwcoöperaties en overheidsinstanties. Naast een uitgebreid assortiment aan hout & plaatmateriaal zijn wij ook dé partner om bouwprojecten met hout naar een hoger niveau te tillen.

PARTNER VOOR GROOTSCHALIGE PROJECTEN

Door de jarenlange ervaring in de houthandel weten onze medewerkers als geen ander hoe het prachtige materiaal hout het beste in de bouw kan worden toegepast.
Inmiddels hebben wij vele uiteenlopende grootschalige projecten gerealiseerd in samenwerking met overheidsinstanties en grote aannemers.
Dit maakt ons tot de ideale gesprekspartner als het gaat om hout en de toepassing hiervan.

“IK LEG LIEVER GELD BIJ DAN DAT IK EEN VERKEERD PRODUCT ADVISEER.”

Bron: Bas Ten Thije, oprichter XLWood

GEDEGEN ADVIES OVER DE TOEPASSINGEN VAN HOUT

Bent u van plan om hout toe te passen in het bouwontwerp? Betrek ons dan al in een vroeg stadium in de bouwplannen.
Wij beschikken immers over zeer uitgebreide productkennis van hout én de ervaring in de toepassing en applicatie van hout. Hierdoor kunnen we veel toegevoegde waarde bieden bij uw bouwproject. Zo denken we graag mee over de invulling van een bestek, het budgetteren van een project en de logistieke uitvoering hiervan. Zowel bij grote als bij kleine bouwtrajecten.

De voordelen hiervan?

  • Lagere bouwkosten
  • Verkorting van de doorlooptijd
  • Efficiëntere logistiek
  • Hogere kwaliteit
  • Lagere faalkosten

SNELLE LEVERING

Tijd is geld, vooral in de bouwwereld waar een werkdag van 12 uur eigenlijk nog te kort is.
Doordat XLWood een breed assortiment hout op voorraad heeft liggen in Wijchen, kunnen we meestal razendsnel uw bestelling leveren. Soms dezelfde dag nog!
Liever zelf het bouwmateriaal ophalen? Geen probleem, bel ons en binnen een half uur kunnen we uw levering klaar hebben staan.